Marime textmareste textulmicsoreaza textul
Culoare fundal alege paleta de culori cu fundalul deschis la culoare alege paleta de culori cu fundalul inchis la culoare
Printeazaprinteaza pagina

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități Sinersig

Date de contact:
Com.Boldur, sat Sinersig nr.1, cod postal: 307083, jud. Timiș
Tel. 0256322350
Fax. 0256322350
Email: crrnsinersig@gmail.com
Șef centru: Wigh Adrian Tiberiu

Standarde aplicabile: Ordinul nr. 82/16.01.2019 privind aprobarea standardelor specifice minime de calitate obligatorii pentru serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilități.


 Scopul serviciului social este de a asigura servicii sociale, ca activitate sau ansamblu de activități, realizate pentru a răspunde nevoilor sociale, precum și celor speciale, individuale, familiale, sau de grup, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții.

Servicii oferite

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Sinersig asigură servicii sociale în conformitate cu standardele specifice de calitate pentru centre rezidenţiale pentru persoane adulte cu dizabilități.

Beneficiari: Persoane adulte cu dizabilităţi care au sau nu aparținători legali, ai căror familii nu au posibilități materiale de a le asigura întreținerea în propria familie, sunt dependenți de servicii sociale de bază și au domiciliul pe raza administrativ – teritorială a județului Timiș.